Scoala Postliceala

Scoala Postliceala "FORMATEMP"”, ” in dorinta de a dezvolta invatamantul preuniversitar porneste de la urmatoarele premise:

Scoala Postliceala FORMATEMP din localitatea Buftea este unitate de invatamant AUTORIZATA prin ORDINUL MINISTRULUI NR. 6239 din 07.11.2011 publicat in Monitorul Oficial al Romaniei.

Informatii aici:
Descarca ordin privind acordarea autorizarii

Descarca Hotarare ARACIP-FORMATEMP

NOU! Incepand cu anul 2012 scoala postliceala “FORMATEMP” va pune la dispozitie o noua sectiune ce are ca scop principal suportul online (materiale educative, informatii utile, posibilitatea de a comenta/intreba pe baza materialelor, orar online, avizier unde gasiti cele mai noi informatii si anunturi, suport pentru fiecare materie predata). Aceasta sectiune a site-ului www.formatemp.ro este dedicata membrilor scolii postliceala “FORMATEMP“. Accesul este privat, singurele persoane permise sunt profesorii, elevii si staff-ul tehnic.

Intra in sectiunea de suport online Nu am user si parola dar sunt membruPoliticile educationale vor contribui la dezvoltarea societatii romanesti, inclusive si prospere, prin care asigurarea cuprinderii fiecarui copil si tanar de varsta scolara intr-o forma de invatamant, prin dezvoltarea unor programe educationale individualizate adresate adultilor care nu au beneficiat de prima sansa oferita de educatie pentru dobandirea competentelor – cheie specifice economiei cunoasterii si societatii informationale, pentru a participa activ si determinat in proiectele de dezvoltare sociala, civica, culturala, economica si administrativa a comunitatilor locale.

image

Prioritatea demersurilor educationale se va concentra pe imbunatatirea actului educational din fiecare sala de clasa sau de curs, laborator, atelier scolar, sala de sport, astfel incat elevii, cursantii si studentii sa devina intr-adevar beneficiarii eforturilor umane si financiare coordonate de institutiile abilitate si responsabile.

Scoala de toate gradele are ca obiectiv fundamental educarea, instruirea si formarea spirituala, pregatirea pentru o munca sociala – utila a fiecarui membru al societatii.

Ca parte a sistemului de ansamblu al societatii, scoala este produsul acestei societati si in aceeasi masura, unul dintre factorii esentiali ai schimbarii si dezvoltarii acesteia.

Schimbarile produse in sensul si intensitatea dezvoltarii societatilor cer, in mod necesar, modificari si in sistemul de invatamant, adica in continutul si modul lui de organizare si conducere, in politicile si formele concrete de sustinere materiala si economico – financiara.

Necesitatea schimbarilor, a dezvoltarii si modernizarii invatamantului de toate gradele sunt determinate ca ritm si amploare de dinamica schimbarilor din societate.


admitere formatem 2016

ADMITERE in anul scolar 2016 – 2017


CU SAU FARA DIPLOMA DE BACALAUREAT

Specializari

  • ASISTENT MEDICAL GENERALIST: 25 locuri
  • ASISTENT FARMACIE: 25 locuri

TAXA ANUALA - 1.600 LEI
TAXA DE INSCRIERE - 100 LEI!

INSCRIERI si informatii sumplimentare:

DOCUMENTE NECESARE INSCRIERII:

  • cerere de inscriere (tip de la secretariatul scolii)
  • diploma de bacalaureat sau adeverinta de absolvire a liceului (original sau copie legalizata)
  • copie C.I.
  • copie certificat nastere
  • copie certificat de casatorie (daca e cazul)
Parteneriat pentru instruirea practica:
Spitalul Municipal "Anghel Saligny" Fetesti